sportašica u teretani drži sportsku bocu sa znakom herbalife24 .

BESKOMPROMISNA SPORTSKA PREHRANA

Trenirajte kao sportaš. Poboljšajte svoju kondiciju, rezultate i sposobnost oporavka s proizvodima Herbalife24®. Našu liniju 24-satne sportske prehrane koristi više od 190 sportskih timova, sportaša i sportskih manifestacija u čitavom svijetu, kao pomoć u postizanju najboljih mogućih rezultata.

sportaš u teretani sprema se vježbati.

PRIJE VJEŽBANJA

Priprema tijela za svakodnevnu vježbu jednako je važna kao i nadopuna poslije vježbanja. Tijelu osigurajte tekućinu i energiju, kako biste maksimalno iskoristili svoj trening.

sportašica skače na drvenu kutiju za cross fit dok vježba u teretani.

TIJEKOM VJEŽBANJA

Održavajte povišenu razinu energije i tijekom treninga. Kako bismo vam pomogli da optimizirate vježbanje, osmislili smo liniju Herbalife24® - za podršku kod svakodnevnog vježbanja s kojom ćete dati najbolje od sebe.

muškarac i žena u teretani odmaraju se na podu nakon intenzivnog vježbanja.

NAKON VJEŽBANJA

Nakon intenzivnog vježbanja ili treninga vaši mišići trebaju odmor. Plan prehrane za učinkovit oporavak obuhvaća uravnotežene količine tekućine, proteina i ugljikohidrata. Pogledajte našu ponudu proizvoda namijenjenih oporavku nakon vježbanja.

skupina prijatelja u teretani u sportskoj odjeći drže opremu za fitness.

CIJELI DAN

Bilo da ste rekreativac ili elitni sportaš, za uspješan trening, učinak i oporavak bitno je zadovoljiti svakodnevne potrebe organizma za hranjivim tvarima i tekućinom. Trenirajte kao sportaš i oslobodite svoj potencijal s našim proizvodima za beskompromisnu sportsku prehranu.