Kontakt

Zanima Vas Herbalife Nutrition i želite saznati više?

Herbalife svakome nudi priliku da živi zdravije i aktivnije. Za više informacija molimo da ispunite naš obrazac za kontakt 'nađi Herbalife Nutrition Člana', kako bismo Vas mogli povezati s lokalnim Članom.

Uvijek kada trebate odgovore ili pomoć, podrška kakvu zaslužujete je na dohvat ruke.

Pitajte svojeg Člana

Bilo da imate pitanje u vezi proizvoda ili se zanimate za poslovnu priliku, naš je savjet da razgovarate sa svojim lokalnim Herbalife Članovima. Oni će rado odgovoriti na Vaša pitanja i dati Vam potrebne stručne informacije. Zato jednostavno uzmite telefon i nazovite ih.

Bilo da Vam je cilj kontrolirati tjelesnu težinu, poboljšati zdravlje ili imati više energije, Vaši osobni Članovi osmislit će program po Vašoj mjeri. Oni će dati odgovore na sva pitanja te Vas motivirati, poticati i slaviti s Vama na svakom koraku.

Kako biste otkrili Herbalife proizvode koji Vam odgovaraju i saznali više o ovoj jedinstvenoj prilici, navedite svoje podatke, kako bi Član mogao uspostaviti kontakt telefonom ili elektroničkom poštom.

KONTAKT

Službeni uvoznik Herbalife Nutrition proizvoda za Bosnu i Hercegovinu

MST International d.o.o.

Hiseta 4
71000 Sarajevo
Bosna i Herzegovina

Telefon: +387 33 714 200
Fax: +387 33 710 375
Email za narudžbe: orderbh@mst-international.eu

Odjel za Članove: Tel: +385 1 33 09 238

Doznajte više o Herbalife-u širom svijeta

Herbalife u svijetu

PRIJAVLJIVANJE NEPRAVILNOSTI

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili dvojbi ili imate saznanja o nečemu što bi moglo kršiti naša načela, kodeks, pravila ili zakon, odmah nam javite. 

Pozivamo sve, uključujući naše poslovne partnere, agente trećih strana, dobavljače i izvođače da nam se odmah obrate ako postanu svjesni bilo kakvog neetičkog ponašanja ili posumnjaju na njih.

Posjetite IntegrityLine.Herbalife.com kako biste se prijavili ili ako imate bilo kakvih pitanja ili dvojbi u vezi s etičkim ponašanjem u tvrtki Herbalife. 

Bez obzira na to kako izrazite svoju zabrinutost, vaša će prijava biti ozbiljno shvaćena. Prijavite problem 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, bez straha od odmazde. 

„Uvijek činimo ono što je ispravno.“ Nije važno samo što radimo, nego i tko smo.