Nagrade

Prestižna nagrada za Herbalife Nutrition: Best Buy Award®

Best Buy Award BA F1 shake

Kompanija Herbalife Nutrition dobitnik je prestižnog međunarodnog priznanja, Best Buy Award® Health 2021/2022. u Bosni i Hercegovini, u kategoriji Zamjena za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti.

Naime, prema istoimenom istraživanju koje je švicarska nezavisna organizacija ICERTIAS - International Certification Association provela u maju 2021., najveći broj ispitanika je odabrao Herbalife Nutrition, kao brend koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete prema mišljenju potrošača u BiH, u navedenoj kategoriji.

Ovaj certifikat mogu nositi samo proizvodi i usluge vrhunske kvalitete i odlične cijene, a koje su potrošači, u Best Buy Award® istraživanju, ocijenili kao davatelje najboljeg omjera cijene i kvalitete u njihovoj kategoriji.

S obzirom da danas kupci više nego ikad traže veću vrijednost za svoj novac, potrošači sada u većoj mjeri, pri konačnoj odluci o kupnji, važu cijenu i kvalitetu onoga što se nudi. Upravo je zato osnovni cilj Best Buy Award® programa omogućiti potrošačima lako prepoznavanje onih proizvoda i usluga koji nude najbolju cijenu i istovremeno - vrhunsku kvalitetu. Za kupca, oznaka Best Buy Award® jasan je znak da neki proizvod ili usluga nudi najviše na tržištu za njegov novac.

Također, Best Buy Award® je jedina nagrada koja se dodjeljuje temeljem iskustva i mišljenja korisnika i potrošača o omjeru cijene i kvalitete, koristeći inovativnu DEEPMA (Deep Mind Awareness) metodu istraživanja.

Više o osvajanju Best Buy Award® medalje govori i Goran Nikolić, generalni direktor kompanije Herbalife Nutrition za SEE regiju:

''Iznimno nam je zadovoljstvo primiti ovo prestižno priznanje koje potvrđuje povjerenje i zadovoljstvo potrošača u BiH s Herbalife Nutrition proizvodima, dok ujedno predstavlja i motivaciju za budućnost. 

Herbalife Nutrition prisutan je na tržištu Bosne i Hercegovine od 2012. godine, a ovogodišnja Best Buy Award® medalja kruna je izvrsnih poslovnih rezultata koji još jednom demonstriraju strast i predanost naših Nezavisnih Distributera na području BiH.''

Više o Formula 1 nagrađivanim proizvodima doznajte od Herbalife Nutrition Nezavisnog Člana.