Formula 1 Zamjena za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti okus Cookie Crunch 550 g

4467 | Formula 1 Cookie Crunch slika proizvoda
SKU 4467

Pregled proizvoda

Želite zdrav obrok odličnog okusa, koji je hranjiv i brzo se priprema? Upoznajte Formulu 1: prvi Herbalife Nutrition proizvod.

Sadrži sastojke prikladne za vegansku prehranu i bogata je proteinima koji doprinose povećanju mišićne mase. 

Shake Formula 1 sadrži 25 vitamina i minerala, vlakna i esencijalne mikronutrijente te dolazi u raznim uzbudljivim okusima.

Proizveden je kako bi upotpunio vaše prehrambene potrebe i način života. Shake Formula 1 se lako priprema i ima odličan kremasti okus.

Konzumirajte svakodnevno kao hranjivi obrok.

 

Ključne prednosti:

  • Bogata proteinima
  • Bez glutena
  • Sastojci prikladni za vegansku prehranu
  • Bez mlijeka i mliječnih proizvoda
  • 25 vitamina i minerala

 

Uputa za upotrebu:

Konzumirajte Formula 1 shake svakodnevno kao hranjivi obrok.  Prije svake upotrebe nježno protresite kutiju jer je moguće da se sadržaj slegnuo.  Da biste pripremili ukusan shake, pomiješajte dvije mjerice praha (26 g) s 250 ml hladnog, djelomično obranog mlijeka (1,5 % mliječne masti), a za shake prikladan za vegansku prehranu, koji prirodno ne sadrži laktozu, pripremite s 250 ml obogaćenog napitka od soje.

Tražite uravnotežen obrok bez korištenja mlijeka ili napitka od soje? Probajte Formulu 1 s Herbalife Nutrition Mješavinom za proteinski napitak.

Za kontrolu težine: Zamjena dvaju glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrocima u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi gubitku tjelesne težine. Nadomjestite dva obroka dnevno ukusnim shakeom i pojedite jedan hranjivi obrok. 

Za zadržavanje optimalne težine: Zamjena jednog od glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrokom u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi održavanju tjelesne težine nakon gubitka tjelesne težine. Nadomjestite jedan obrok dnevno ukusnim shakeom i pojedite dva hranjiva obroka. 

Svoj ciljani dnevni kalorijski unos možete ispuniti i hranjivim međuobrocima. 

Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.