Formula 1 Free from Zamjena za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti okus Vanilije 550 g

Formula 1 Free from Zamjena za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti okus Vanilije slika proizvoda
SKU 3118

Pregled proizvoda

 

Naša Formula 1 bez soje, laktoze i glutena* s okusom vanilije nudi iste koristi kao i izvorna Formula 1, ali vam omogućava da pripremite shake bez soje, laktoze i glutena (vidi upute za korištenje). 

Sadrži Pisane®, biljni protein dobiven iz graška.

Formula 1 hranjivi napitak ukusan je zdrav obrok koji nudi izvrsne omjere visokokvalitetnih proteina i ključnih nutrijenata. Uživajte u shake napitku kao hranjivom doručku, ručku ili večeri za djelotvornu kontrolu težine.

Proizveden je kako bi upotpunio vaše prehrambene potrebe i način života. Shake Formula 1 se lako priprema i ima odličan kremasti okus.

 

Ključne prednosti:

  • Bogata proteinima
  • Bez soje*
  • Bez laktoze*
  • Bez glutena*

 

Uputa za upotrebu:

Prije svake upotrebe nježno protresite kutiju jer je moguće da se sadržaj slegnuo. Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Za kontrolu težine: Zamjena dvaju glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrocima u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi gubitku tjelesne težine. Nadomjestite dva obroka dnevno ukusnim shakeom i pojedite jedan hranjivi obrok.

Za zadržavanje optimalne težine: Zamjena jednog od glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrokom u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi održavanju tjelesne težine nakon gubitka tjelesne težine. Nadomjestite jedan obrok dnevno ukusnim shakeom i pojedite dva hranjiva obroka.

 

*Za shake bez soje i glutena, pomiješajte dvije žlice (26 g) praha s 250 ml hladnog, djelomično obranog mlijeka (1,5 % mliječne masti).

*Za shake bez laktoze i glutena, pomiješajte dvije žlice (26 g) praha s 250 ml hladnog, sojinog napitka.