Formula 1 Zamjena za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti okus Vanilije 550 g

Formula 1 Zamjena za jedan ili više obroka pri redukcijskoj dijeti okus Vanilije slika proizvoda
SKU 0141

Pregled proizvoda

 

Želite zdrav obrok odličnog okusa, koji je hranjiv i brzo se priprema? Upoznajte Formulu 1: prvi Herbalife Nutrition proizvod.

Formula 1 hranjivi napitak je ukusan zdrav obrok s uravnoteženim količinama visokokvalitetnih proteina soje i mlijeka, ključnih hranjivih tvari i dodanih biljnih vrsta. Uživajte u shake napitku kao hranjivom doručku, ručku ili večeri za djelotvornu kontrolu težine.

Proizveden je kako bi upotpunio vaše prehrambene potrebe i način života. Shake Formula 1 se lako priprema i ima odličan kremasti okus.

 

Ključne prednosti:

  • Bogata proteinima mlijeka i soje
  • Sadrži 24 esencijalna vitamina i minerala.

 

Uputa za upotrebu:

Prije svake upotrebe nježno protresite kutiju jer je moguće da se sadržaj slegnuo. Pomiješajte dvije žlice (26 g) praha s 250 ml hladnog, djelomično obranog mlijeka (1,5 % mliječne masti). Važno je pridržavati se raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Za kontrolu težine: Zamjena dvaju glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrocima u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi gubitku tjelesne težine. Nadomjestite dva obroka dnevno ukusnim shakeom i pojedite jedan hranjivi obrok. 

Za zadržavanje optimalne težine: Zamjena jednog od glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrokom u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi održavanju tjelesne težine nakon gubitka tjelesne težine. Nadomjestite jedan obrok dnevno ukusnim shakeom i pojedite dva hranjiva obroka.