Koji su rizici korištenja proizvoda Herbalife?

Herbalife Nutrition upute o najvišim standardima za sve naše proizvode

Uz Herbalife se ne povezuju nikakvi rizici. Prije nego proizvod dođe u prodaju, prolazi put koji uključuje stroge procese propisane zakonima EU i lokalnim zakonima, propisima i internim pravilima, kako bi se osiguralo da je proizvod siguran za konzumaciju. Propisani put nastanka proizvoda počinje od samog koncepta proizvoda, pa sve do pakiranja. Herbalife Nutrition pridžava se Pravila osiguranja kvalitete u 14 koraka, kako bismo bili sigurni da konzumirate samo proizvode najviše kvalitete.  

U svih 90 i više zemalja na kojima poslujemo imamo posebne timove za osiguranje kvalitete. Ti se timovi brinu da svi novi ili postojeći proizvodi Herbalife Nutrition udovoljavaju svim lokalnim propisima o hrani.

Možda ste u ponudi Herbalife Nutrition proizvoda primijetili da neki proizvodi ili neki okusi postoje samo u Europi i Africi, dok drugi proizvodi ili okusi možda postoje samo u SAD. Tome je tako zato što smo svjesni da na različitim tržištima postoje različite sklonosti okusima i sastojcima, kao i zato što postupamo sukladno lokalnim propisima.

Kako Herbalife Nutrition osigurava da nema rizika povezanih s proizvodima?

Herbalife Nutrition se kod svih proizvoda pridržava najviših standarda u našoj grani industrije. Imamo više od 300 znanstvenika i prehrambenih i znanstvenih stručnjaka koji neumorno rade kako bi osigurali našu usredotočenost na kvalitetu. Za sve naše proizvodne pogone imamo i certifikat prema standardu o sigurnosti na radu ISO 45001 od NSF-ISR

Vjerujemo da znanje ima snagu samo ako se dijeli. Naša je misija poboljšati prehrambene navike širom svijeta uz pomoć znanstveno utemeljenih, ukusnih prehrambenih proizvoda koji se koriste u okviru uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog, aktivnog načina života. Pomažu vam postići uravnoteženu, zdravu prehranu.

Izvor sadržaja: https://www.herbalife.co.uk/faq/what-are-the-health-risks-of-herbalife/